Hrušková polievka s medom
- Celkový čas 4 h 20 min
- 5 min
Príprava - 15 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (1)
Suroviny
6 os.
650 g Hrušky (2 hrušky)
1 Citrón
2 pl Tekutý med
300 g Grécky jogurt
1 čl Čokoládové hoblinky
Príprava
Krok 1 /5
Hrušky umyte, ošúpte a odstráňte semienka. Nakrájajte ich na malé kocky približne 2 cm veľké.
Krok 2 /5
Kúsky hrušiek vložte do misy mixéra spolu s citrónovým džúsom a medom. Zavrite veko a vyberte program KOMPOST na 15 minút. Spustite program.
Krok 3 /5
Pomocou stierky premiešajte ingrediencie v mise. Odložte na 1 hodinu, aby vychladli.
Krok 4 /5
Do misy mixéra pridajte grécky jogurt. Zavrite veko a vyberte program MIXOVANIE na rýchlosti 4 po dobu 1 minúty. Spustite program.
Krok 5 /5
Ak sa zmes zdá byť príliš hustá, pridajte trochu vody. Hruškovú polievku rozdeľte do pohárov. Nechajte chladiť 4 hodiny. Vrch ozdobte niekoľkými hoblinkami čokolády a podávajte.