Jarné jahňacie na grile s bylinkami
- Celkový čas 2 h 22 min
- 15 min
Príprava - 7 min
Varenie - 2 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (13)
Suroviny
4 os.
4 tenký plátok Jahňacie stehno
4 pl Olivový olej
4 pl Čerstvý tymián
4 pl Čerstvý rozmarín
4 pl Čerstvá mäta
2 strúč. Cesnak
1 pl Kvet soli
Príprava
Krok 1 /3
V nádobe zmiešajte všetky prísady na marinádu. Obaľte každý plátok mäsa a nechajte ho 2 hodiny v chladničke odležať.
Krok 2 /3
Zatvorte gril a zapnite ho. Automaticky sa vyberie program Manuál. Tlačidlom M vyberte červené nastavenie a stlačte OK. Po rozohriatí vložte plátky mäsa do grilu a grilujte 7 minút.
Krok 3 /3
Ihneď podávajte.









