Dusené shiitake, med a sójové kurča
- Celkový čas 45 min
- 15 minPríprava 
- 30 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 3 Cesnak 
- 4 pl Tekutý med 
- 4 pl Sójová omáčka 
- 3 pl Ryžový ocot 
- 3 pl Sezamový olej 
- 15 g Ošúpaný zázvor prekrojený na polovicu 
- 0.5 tyč. Citrónová tráva nakrájaná na veľké kúsky 
- 1 čl Kukuričná múka 
- 2 Malá jarná cibuľka, nasekaná 
- 480 g Vykostené kuracie stehná nakrájané na 2 cm kocky 
- 250 g Huby shiitake nakrájané na 2 cm kúsky 
- Mletá paprika 
Príslušenstvo
- Parný kôš 
Príprava
Krok 1 /6
Vyberte kúsky zázvoru a citrónovej trávy. Podávajte horúce.
Krok 2 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 3 /6
Predvarené mlieko nalejte do mixovacej nádoby. Keď jeho teplota dosiahne 40°C, pridajte štartovacie kultúry a jemne premiešajte.
Krok 4 /6
Do malých sklenených nádob nalejte džem a potom mlieko.
Krok 5 /6
Do misky nalejte 100 ml vody.
Krok 6 /6
Vložte malé sklenené nádoby do misky so zatvorenými viečkami.


