Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Vegánska panna cotta s bobuľovým coulis

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 3 h 21 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    11 min
  • Chladenie
    3 h

Suroviny

6 os.

  • 50 cl Mandľové mlieko

  • 10 cl Plnotučné kokosové mlieko

  • 3 pl Krupicový cukor

  • 1 čl Vanilkový extrakt

  • 5 g Agar-agar

  • 250 g Červené bobuľové ovocie (maliny, čučoriedky, černice atď.)

  • 50 g Krupicový cukor

  • 5 cl Voda

  • 0.5 čl Prírodný vanilkový extrakt

  • 0.5 Citrón

Príprava

Krok 1 /5

Mandľové mlieko, kokosové mlieko, cukor, vanilkový extrakt a agar-agar nalejte do misky mixéra. Zatvorte veko a nastavte program na MIX pri rýchlosti 5 na 20 sekúnd.

  • 50cl Mandľové mlieko
  • 10cl Plnotučné kokosové mlieko
  • 3pl Krupicový cukor
  • 1čl Vanilkový extrakt
  • 5g Agar-agar

Krok 2 /5

Potom nastavte program na OHREV pri 95 °C na 10 minút.

Krok 3 /5

Krém nalejte do 6 foriem a uložte do chladničky aspoň na 3 hodiny.

Krok 4 /5

Pripravte coulis z červeného ovocia: červené ovocie, cukor, vodu, vanilkový extrakt a citrónovú šťavu vložte do umytej a osušenej nádoby mixéra. Zatvorte veko a nastavte program na MIXOVANIE pri rýchlosti 5 na 1 minútu. Nalejte do nádoby a vložte do chladničky.

  • 250g Červené bobuľové ovocie (maliny, čučoriedky, černice atď.)
  • 50g Krupicový cukor
  • 5cl Voda
  • 0.5čl Prírodný vanilkový extrakt
  • 0.5 Citrón

Krok 5 /5

Panna cottu podávajte poliatu coulis z červených bobúľ.