Čokoládová pena
- Celkový čas 1 h 20 min
- 20 min
Príprava - 0 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Suroviny
6 os.
1 Ganache
30 cl Čerstvá smotana
30 g Múčkový cukor
20 g Bobuľové ovocie
Príslušenstvo
Flex metla
Príprava
Krok 1 /8
Tento recept vyžaduje základnú prípravu: čokoládovú ganache. Stihli ste si ho pripraviť skôr, ako budete pokračovať v tomto recepte? Ak nie, recept na čokoládovú ganache môžete nájsť v bloku „Príprava“ pri návrate na hlavnú obrazovku receptu. Príprava trvá 10 minút a cesto treba nechať 3 hodiny odležať v chladničke.
Krok 2 /8
Riaďte sa pokynmi základného receptu na ganache.
Krok 3 /8
Pred použitím vyberte ganache 1 hodinu z chladničky.
Krok 4 /8
Do misy prístroja vložte smotanu a cukor a stlačte "Štart".
Krok 5 /8
Hotovú šľahačku pridávajte do ganache po troškách pomocou stierky.
Krok 6 /8
Pomaly miešajte zdola nahor, kým sa všetka šľahačka nespojí.
Krok 7 /8
Penu naložte do servírovacích pohárov a pred podávaním nechajte v chladničke odpočinúť.
Krok 8 /8
Penu ozdobte šľahačkou a lesným ovocím.