Čokoládová pena
Tefal
Recept od Tefal

Čokoládová pena

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h 20 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    0 min
  • Chladenie
    1 h

Suroviny

6 os.

  • 1 Ganache

  • 30 cl Čerstvá smotana

  • 30 g Múčkový cukor

  • 20 g Bobuľové ovocie

Príslušenstvo

  • Flex metla
    Flex metla

Príprava

Krok 1 /8

Tento recept vyžaduje základnú prípravu: čokoládovú ganache. Stihli ste si ho pripraviť skôr, ako budete pokračovať v tomto recepte? Ak nie, recept na čokoládovú ganache môžete nájsť v bloku „Príprava“ pri návrate na hlavnú obrazovku receptu. Príprava trvá 10 minút a cesto treba nechať 3 hodiny odležať v chladničke.

  • 1 Ganache

Krok 2 /8

Riaďte sa pokynmi základného receptu na ganache.

  • 1 Ganache

Krok 3 /8

Pred použitím vyberte ganache 1 hodinu z chladničky.

Krok 4 /8

Do misy prístroja vložte smotanu a cukor a stlačte "Štart".

  • 30cl Čerstvá smotana
  • 30g Múčkový cukor
  • Flex metla

Krok 5 /8

Hotovú šľahačku pridávajte do ganache po troškách pomocou stierky.

Krok 6 /8

Pomaly miešajte zdola nahor, kým sa všetka šľahačka nespojí.

Krok 7 /8

Penu naložte do servírovacích pohárov a pred podávaním nechajte v chladničke odpočinúť.

Krok 8 /8

Penu ozdobte šľahačkou a lesným ovocím.

  • 20g Bobuľové ovocie