Špargľový krém s mascarpone
- Celkový čas 20 min
- 15 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
30 Hlavičky zelenej špargle s priemerom 1,5-2,2 cm umyjeme a ošúpeme
3 Šalotku ošúpeme a nakrájame
3 Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky
750 ml Zeleninový vývar (alebo voda)
150 g Mascarpone
3 pl Vykôstkované čierne olivy nakrájame nadrobno
3 plát. Bresaolu nakrájame na tenké prúžky
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si suroviny.
Krok 2 /6
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky.
Krok 3 /6
Zo spodnej časti špargle odrežeme 4-5 cm. Špargľu nakrájame na kúsky.
Krok 4 /6
Na panvicu vložíme kúsky špargle, šalotku, zemiaky, vývar a mascarpone.
Krok 5 /6
Čas varenia: 5 min.
Krok 6 /6
Zmiešame a dochutíme. Podávame ozdobené olivami a šunkou.