Krémová špargľová polievka
- Celkový čas 4 h 6 min
- 5 minPríprava 
- 1 minVarenie 
- 4 hChladenie 
Suroviny
2 os.
- 17.5 cl Kurací vývar 
- 100 g Varená zelená špargľa 
- 0.5 strúč. Cesnak 
- Soľ 
- Trebuľka 
- 1 štip. Ružové korenie 
- 1 pl Smotana na varenie 
Príslušenstvo
- Cestovná fľaša 400 ml 
- Cestovná fľaša 700 ml 
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Do prístroja nalejeme všetky prísady, počnúc vývarom. Na ozdobu si odložíme trochu špargle, trebuľky, zrniečok ružového korenia a smotany.
Krok 3 /5
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /5
Necháme vychladnúť na 4 hodiny.
Krok 5 /5
Tesne pred podávaním ozdobíme kúskami špargle, trebuľkou, drveným ružovým korením a smotanou.



