Grilované chvosty homára s bylinkovým a chilli maslom
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (5)
Suroviny
4 os.
4 Chvosty homára
2 pl Olivový olej
2 štip. Soľ
100 g Maslo
1 Šalotka
5 g Petržlenová vňať
5 g Pažítka
1 strúč. Cesnak
2 pl Citrónová šťava
0.5 čl Čili v prášku
0.5 pl Kvet soli
Príprava
Krok 1 /4
Chvosty homára rozrežte pozdĺžne na 2 časti, mäso potrite olejom a osoľte.
Krok 2 /4
Otvorte OptiGrill do polohy Grilovanie (Barbecue). Nastavte bočný termostat do polohy 4. Po predhriatí vložte chvosty mäsom nadol a varte 10 minút.
Krok 3 /4
V nádobe zmiešajte maslo, šalotku, petržlenovú vňať, pažítku, cesnak, citrónovú šťavu, chilli a soľ.
Krok 4 /4
Chvosty podávajte a polejte ich omáčkou.