Grilovaný ostriež na omáčke
- Celkový čas 40 min
- 20 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
8 os.
8 plátok Ostriež
3 strúč. Nasekaný cesnak
4 g Ostré čili
4 g Paprika
15 cl Olivový olej
Soľ, korenie
6 list Bobkový list
1.5 Citróny na plátky
Príslušenstvo
Gril
Príprava
Krok 1 /4
Vložíme do spotrebiča grilovaciu dosku a navrch položíme štvorec papiera na pečenie.
Krok 2 /4
Zmiešame cesnak, ostré čili, papriku a olivový olej so soľou a korením. Potrieme rybu omáčkou.
Krok 3 /4
Polovicu filiet dáme na gril a nastavíme program RYBY na 10 minút. Po dovarení zopakujeme s druhou dávkou.
Krok 4 /4
Filety podávame s plátkom citróna a bobkovým listom.