Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Japonská misa s hovädzím mäsom Gyudon

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 23 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    8 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 300 g Premytá japonská ryža

  • 60 cl Voda

  • 720 g Rump steak nakrájaný na plátky

  • 1.5 Nasekaný cesnak

  • 1.5 čl Nastrúhaný čerstvý zázvor

  • 9 cl Slaná sójová omáčka

  • 9 cl Mirin

  • 3 pl Arašidový olej

  • 2 Cibuľa

  • 6 Vajcia na mäkko

  • 4 Nasekaná jarná cibuľka

Príprava

Krok 1 /9

Pripravte si ingrediencie.

  • 300g Premytá japonská ryža
  • 60cl Voda
  • 720g Rump steak nakrájaný na plátky
  • 1.5 Nasekaný cesnak
  • 1.5čl Nastrúhaný čerstvý zázvor
  • 9cl Slaná sójová omáčka
  • 9cl Mirin
  • 3pl Arašidový olej
  • 2 Cibuľa
  • 6 Vajcia na mäkko
  • 4 Nasekaná jarná cibuľka

Krok 2 /9

Do nádoby pridajte vodu a ryžu.

  • 300g Premytá japonská ryža
  • 60cl Voda

Krok 3 /9

Tlakové varenie

Krok 4 /9

Ryžu odložte bokom.

Krok 5 /9

V miske zmiešajte hovädzie mäso, cesnak, zázvor, polovicu sójovej omáčky a polovicu mirinu.

  • 720g Rump steak nakrájaný na plátky
  • 1.5 Nasekaný cesnak
  • 1.5čl Nastrúhaný čerstvý zázvor
  • 9cl Slaná sójová omáčka
  • 9cl Mirin

Krok 6 /9

Rozpáľte olej a orestujte na ňom cibuľu.

  • 3pl Arašidový olej
  • 2 Cibuľa

Krok 7 /9

Pridajte hovädzie mäso a restujte 2 minúty.

Krok 8 /9

Pridajte zvyšnú sójovú omáčku a mirin.

  • 9cl Slaná sójová omáčka
  • 9cl Mirin

Krok 9 /9

Podávajte s ryžou, vajíčkami a jarnou cibuľkou.

  • 6 Vajcia na mäkko
  • 4 Nasekaná jarná cibuľka