Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Koža z červených bobúľ

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 6 h 15 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    6 h
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 0.5 Zrelý banán

  • 3 Datle

  • 35 g Rebarbora

  • 150 g Jahody

  • 40 g Med

  • 90 g Čučoriedky

  • 10 g Chia semienka

  • 60 g Maliny

Príslušenstvo

  • 2 mriežky
    2 mriežky

Príprava

Krok 1 /6

Príprava ovocia: očistíme ho, ošúpeme banány, vykôstkujeme broskyne a datle, nakrájame na kocky rebarboru a uvaríme ju domäkka v rajnici s vodou, a nakrájame na kocky jahody a broskyne.

Krok 2 /6

Na prípravu prvých koží rozmixujeme v mixéri rebarboru, jahody a polovicu medu. Presunieme zmes do misy, vyčistíme mixér a rozmixujeme čučoriedky, banány, chia semienka a datle. Zmes opäť presunieme do druhej misy a vyčistíme mixér. Na prípravu tretej kože rozmixujeme jahody a zvyšný med a zmes presunieme do tretej misy.

Krok 3 /6

Na oba grily dáme kus papiera na pečenie. Jednotlivé zmesi rozotrieme na papier na pečenie. Umiestnime dva grily na horný a stredný rošt. Zatvoríme dvierka.

Krok 4 /6

Nastavíme na režim SUŠENIE, teplotu upravíme na 60 °C a dobu na 6 hodín. Pred odobratím z papiera na pečenie ich necháme vychladnúť.

Krok 5 /6

Kožu natesno zvinieme a dobre naostreným nožom nakrájame na požadovanú dĺžku. Uložíme na chladné, tmavé a suché miesto.

Krok 6 /6

Po dokončení zopakujeme proces s druhou dávkou.