Dip z pečených červených paprík s hummusom
- Celkový čas 11 min
- 10 min
Príprava - 1 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
350 g Konzervovaný cícer
7 cl Šťava z cíceru
175 g Pečené papriky
1.5 čl Údená paprika
0.5 čl Soľ
5 pl Olivový olej
3 pl Sherry ocot
1 strúč. Cesnak
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 700 ml Cestovná fľaša 400 ml
Príprava
Krok 1 /4
Pripravte ingrediencie.
Krok 2 /4
Umiestnite všetky ingrediencie do prístroja, začnite cícerom.
Krok 3 /4
Pripevnite čepele na fľašu OTG a pripevnite ju na základňu. Mixujte!
Krok 4 /4
Podávajte okamžite.
