Dip z pečených červených paprík s hummusom
- Celkový čas 11 min
- 10 minPríprava 
- 1 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 350 g Konzervovaný cícer 
- 7 cl Šťava z cíceru 
- 175 g Pečené papriky 
- 1.5 čl Údená paprika 
- 0.5 čl Soľ 
- 5 pl Olivový olej 
- 3 pl Sherry ocot 
- 1 strúč. Cesnak 
Príslušenstvo
- Cestovná fľaša 700 ml 
- Cestovná fľaša 400 ml 
Príprava
Krok 1 /4
Pripravte ingrediencie.
Krok 2 /4
Umiestnite všetky ingrediencie do prístroja, začnite cícerom.
Krok 3 /4
Pripevnite čepele na fľašu OTG a pripevnite ju na základňu. Mixujte!
Krok 4 /4
Podávajte okamžite.



