Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Kohút na červenom víne

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 50 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    35 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 800 g Múkou poprášené kuracie (alebo morčacie) stehná

  • 200 g Na tenko nakrájaná čerstvá pečiarka

  • 200 g Slanina

  • 150 ml Červené víno

  • 2 Na tenké plátky nakrájaná cibuľa

  • 200 g Na tenko nakrájaná mrkva

  • Soľ a korenie

  • 1 Zväzok bylín

  • 100 ml Teľací vývar

  • 2 pl Arašidový olej

Príprava

Krok 1 /8

Pripravíme si suroviny.

  • 800g Múkou poprášené kuracie (alebo morčacie) stehná
  • 200g Na tenko nakrájaná čerstvá pečiarka
  • 200g Slanina
  • 150ml Červené víno
  • 2 Na tenké plátky nakrájaná cibuľa
  • 200g Na tenko nakrájaná mrkva
  • Soľ a korenie
  • 1 Zväzok bylín
  • 100ml Teľací vývar
  • 2pl Arašidový olej

Krok 2 /8

Pečiarky nakrájame na malé kúsky.

  • 200g Na tenko nakrájaná čerstvá pečiarka

Krok 3 /8

Na drobno nakrájame cibuľu.

  • 2 Na tenké plátky nakrájaná cibuľa

Krok 4 /8

Do hrnca nalejeme olej.

  • 2pl Arašidový olej

Krok 5 /8

Do hneda opečieme hydinové stehná. Vyberieme. Opečieme slaninu, cibuľu, hríby a mrkvu, podľa potreby v niekoľkých dávkach.

  • 800g Múkou poprášené kuracie (alebo morčacie) stehná
  • 200g Na tenko nakrájaná čerstvá pečiarka
  • 200g Slanina
  • 2 Na tenké plátky nakrájaná cibuľa
  • 200g Na tenko nakrájaná mrkva

Krok 6 /8

Vrátime hydinové stehná, pridáme víno a teľací vývar. Dochutíme soľou a korením.

  • 800g Múkou poprášené kuracie (alebo morčacie) stehná
  • 150ml Červené víno
  • Soľ a korenie
  • 100ml Teľací vývar

Krok 7 /8

Varíme pod tlakom.

Krok 8 /8

Kohúta na víne podávame so zemiakovou kašou.