Montbéliardské klobásy s hubami a portským
Tefal
Recept od Tefal

Montbéliardské klobásy s hubami a portským

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 9 min
  • Príprava
    5 min
  • Varenie
    4 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 2 Klobása

  • 200 g Huby

  • 4 cl Portské víno

  • 2 pl Olivový olej

  • 175 g Šampiňóny

  • 2 Petržlen

  • Soľ

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /8

Umeľte huby.

Krok 3 /8

Nasekajte petržlen.

Krok 4 /8

Nalejte olej do hrnca.

Krok 5 /8

Za stáleho miešania orestujte šampiňóny.

Krok 6 /8

Pridajte klobásy Montbéliard a portské. Dochuťte soľou a korením.

Krok 7 /8

Tlakové varenie.

Krok 8 /8

Klobásy nakrájajte na kolieska, pridajte huby a plocholistú petržlenovú vňať. Dobrú chuť!