Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pečené bravčové mäso s ananásom

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 23 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    13 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 600 g Pečené bravčové mäso

  • 200 g Konzervované kúsky ananásu

  • 100 ml Ananásový sirup (z konzervy)

  • 70 ml Sladké biele víno

  • 1 Ošúpaná a nasekaná cibuľa

  • 100 ml Voda alebo kurací vývar

  • Soľ, korenie

  • Olej

Príprava

Krok 1 /8

Pripravíme si suroviny.

Krok 2 /8

Do hrnca nalejeme olej.

  • Olej

Krok 3 /8

Nakrájame cibuľu.

  • 1 Ošúpaná a nasekaná cibuľa

Krok 4 /8

V prípade potreby ošúpeme a nakrájame ananás.

  • 200g Konzervované kúsky ananásu

Krok 5 /8

Okolo pečeného bravčového mäsa naukladáme cibuľu. Varíme do zlatohneda, zatiaľ čo bravčové mäso pri varení otáčame.

  • 600g Pečené bravčové mäso
  • 1 Ošúpaná a nasekaná cibuľa

Krok 6 /8

Pridáme víno. Zmiešame. Pridáme zvyšné suroviny. Dochutíme soľou a korením.

  • 100ml Ananásový sirup (z konzervy)
  • 70ml Sladké biele víno
  • 1 Ošúpaná a nasekaná cibuľa
  • 100ml Voda alebo kurací vývar
  • Soľ, korenie

Krok 7 /8

Varenie pod tlakom.

Krok 8 /8

Necháme na 4 minúty odstáť v hrnci Cookeo. Servírujeme.