Pohánkové rizoto s hubami
- Celkový čas 24 min
- 20 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
100 g Lúpaná pohánka
20 g Opečená pohánka
100 g Huby (pečiarky, dubáky, trúbky atď.)
1 Ošúpaná šalotka nasekaná na jemno
250 ml Zeleninový vývar
1 pl Mascarpone
2 pl Strúhaný parmezán
Soľ, korenie
Olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Huby očistite. Nakrájajte na kúsky. Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Smažte huby 5 minút. Pridajte šalotku. Smažte 2 minúty.
Krok 4 /6
Pridajte dva druhy pohánky a vývar. Podľa potreby dochuťte.
Krok 5 /6
Doba varenia: 4 minúty
Krok 6 /6
Pridajte mascarpone a parmezán. Premiešajte.