Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Prepelica na víne

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 16 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    6 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 6 Prepelice, 160-170 g

  • 300 g Biele alebo čierne hrozno, umyté

  • 1.5 Cibuľa, ošúpaná a jemne nakrájaná

  • 90 ml Kurací vývar

  • 600 g Pastinák, ošúpaný a nakrájaný na 1 cm hrubé „hranolky“

  • 3 pl Olivový olej

  • 200 ml Vin jaune

  • 300 g Slanina, na kocky

  • Soľ a korenie

Príprava

Krok 1 /7

Pripravte si ingrediencie.

  • 6 Prepelice, 160-170 g
  • 300g Biele alebo čierne hrozno, umyté
  • 1.5 Cibuľa, ošúpaná a jemne nakrájaná
  • 90ml Kurací vývar
  • 600g Pastinák, ošúpaný a nakrájaný na 1 cm hrubé „hranolky“
  • 3pl Olivový olej
  • 200ml Vin jaune
  • 300g Slanina, na kocky
  • Soľ a korenie

Krok 2 /7

Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno.

  • 1.5 Cibuľa, ošúpaná a jemne nakrájaná

Krok 3 /7

Prepeličku osoľte a okoreňte. Nalejte olej do hrnca.

  • 6 Prepelice, 160-170 g
  • 3pl Olivový olej
  • Soľ a korenie

Krok 4 /7

Zmažte 1 minútu z každej strany. Vyberte prepeličku z hrnca. Do hrnca vložte slaninu a cibuľu. Po 2 minútach zlejte tuk.

  • 1.5 Cibuľa, ošúpaná a jemne nakrájaná
  • 300g Slanina, na kocky

Krok 5 /7

Deglazujte vínom. Pridajte kuracie vývar, paštrnák, hrozno a prepeličku. Dochuťte soľou a korením.

  • 6 Prepelice, 160-170 g
  • 300g Biele alebo čierne hrozno, umyté
  • 90ml Kurací vývar
  • 600g Pastinák, ošúpaný a nakrájaný na 1 cm hrubé „hranolky“
  • 200ml Vin jaune
  • Soľ a korenie

Krok 6 /7

Tlakové varenie.

Krok 7 /7

Postupne omáčku zredukujte, aby sme vynikla chuť. Podávajte.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
50 min

Kohút na červenom víne

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Kohút na červenom víne