Sicílska caponata s hrozienkami
- Celkový čas 5 h 15 min
- 15 min
Príprava - 5 h
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
420 g Baklažán
60 g Zeler
120 g Cibuľa
250 g Paradajky
3 Cesnak
75 g Zelené olivy
45 g Hrozienka
7.5 cl Olivový olej
6 pl Balzamikový ocot
3 pl Rajčinové pyré
1.5 čl Práškový cukor
3 pl Nasekaná bazalka
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Do misky nalejte 3 l vody. Vložte vrecúška do vody.
Krok 2 /6
Varte v ponorenom vákuu.
Krok 3 /6
Vyberte vrecúška. Otvorte ich. Podávajte horúce s grilovaným červeným mäsom alebo dusenou rybou.
Krok 4 /6
Prepare the ingredients.
Krok 5 /6
In a mixing bowl, delicately combine the milk with the Skyr.
Krok 6 /6
Pour it into a cake mould.