Karamelizované bravčové mäso
- Celkový čas 38 min
- 15 min
Príprava - 18 min
Varenie - 5 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
1 pl Olivový olej
300 g Bravčová panenka
0.5 pl Čerstvý zázvor
1 Cibuľa
1 strúč. Strúčik cesnaku
1 pl Med
3 pl Sójová omáčka
5 cl Voda
1 pl Koriander
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /9
Vložte lopatku do nádoby.
Krok 3 /9
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /9
Pridajte bravčové rezance, zázvor, cibuľu a cesnak. Smažte 6 minút. Zmes v nádobe rovnomerne rozotrite.
Krok 5 /9
Pridajte med a sójovú omáčku a smažte 2 minúty.
Krok 6 /9
Pridajte vodu a opekajte 7 minút.
Krok 7 /9
Manuálny režim fritovania horúcim vzduchom.
Krok 8 /9
Karamelizované bravčové mäso vyberte z nádoby a pred podávaním ho nechajte 5 minút odpočívať.
Krok 9 /9
Posypte koriandrom.