Vegánska majonéza s aquafabou
- Celkový čas 6 min
- 5 min
Príprava - 1 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
20 cl Slnečnicový olej (alebo iný neutrálny olej)
80 g Aquafaba (šťava z konzervy cíceru)
3 pl Citrónová šťava
75 g Dijonská horčica
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /3
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc olejom.
Krok 2 /3
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 3 /3
Túto vegánsku majonézu si môžeme vychutnať s rôznymi jedlami, ako sú hranolky, vegánske hamburgery, surové zeleninové tyčinky (mrkva, zeler, uhorka), sendviče, šaláty alebo ju použiť ako základ pre iné omáčky a dresingy.