Veľkonočný čokoládový krém
- Celkový čas 3 h 15 min
- 5 min
Príprava - 10 min
Varenie - 3 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (1)
Suroviny
4 os.
200 g Čokoláda
250 g Mlieko
2 Vajcia
Príprava
Krok 1 /7
Pridajte kúsky čokolády do misky mixéra. Zatvorte veko a stlačte tlačidlo „Pulzovať“ na niekoľko sekúnd, aby sa čokoláda nasekala.
Krok 2 /7
Pridajte mlieko. Zatvorte veko a nastavte program na MIEŠANIE.
Krok 3 /7
Keď zmes dosiahne 80 stupňov, stlačte tlačidlo „Pulzovať“ na 5 sekúnd, potom pridajte vajcia a opäť stlačte tlačidlo „Pulzovať“ na ďalších 5 sekúnd.
Krok 4 /7
Nastavte program na MIEŠANIE na zahrievanie približne 3 minúty.
Krok 5 /7
Stlačte tlačidlo „Pulzovať“ na 5 sekúnd, aby ste zmes ešte raz pomixovali.
Krok 6 /7
Nalejte zmes do zapekacích nádob (ramekins). Nechajte vychladnúť aspoň 3 hodiny.
Krok 7 /7
Ozdobte čokoládovými vajíčkami a kvetovými lupeňmi.