Grilovaná pražma s bylinkami
- Celkový čas 45 min
- 15 minPríprava 
- 15 minVarenie 
- 15 minChladenie 
Suroviny
2 os.
- 1 ks pražma 
- 2 strúč. strúčiky cesnaku 
- soľ 
- korenie 
- olivový olej 
- čerstvý tymián 
- 1 ks citrón 
- petržlenová vňať, nahrubo nasekaná 
Príprava
Krok 1 /5
Umyjeme pražmu a poklepaním ju osušíme.
Krok 2 /5
Nasekáme cesnak, vyberieme lístky tymiánu a v miske ich zmiešame s olivovým olejom, soľou a korením, niekoľkými striekancami citrónovej šťavy a trochou citrónovej kôry.
Krok 3 /5
Celú pražmu potrieme zmesou hlavne vnútri a marinujeme.
Krok 4 /5
Vyplníme vnútrajšok pražmy nahrubo nasekanou petržlenovou vňaťou a niekoľkými plátkami citrónu a necháme marinovať 15 minút.
Krok 5 /5
Grilujeme pražmu pomocou programu Ryba.

