Grilovaný ostriež na omáčke
- Celkový čas 40 min
- 20 minPríprava 
- 20 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
8 os.
- 8 plátok Ostriež 
- 3 strúč. Nasekaný cesnak 
- 4 g Ostré čili 
- 4 g Paprika 
- 15 cl Olivový olej 
- Soľ, korenie 
- 6 list Bobkový list 
- 1.5 Citróny na plátky 
Príslušenstvo
- Gril 
Príprava
Krok 1 /4
Vložíme do spotrebiča grilovaciu dosku a navrch položíme štvorec papiera na pečenie.
Krok 2 /4
Zmiešame cesnak, ostré čili, papriku a olivový olej so soľou a korením. Potrieme rybu omáčkou.
Krok 3 /4
Polovicu filiet dáme na gril a nastavíme program RYBY na 10 minút. Po dovarení zopakujeme s druhou dávkou.
Krok 4 /4
Filety podávame s plátkom citróna a bobkovým listom.

