Plnené huby Portobello na spôsob pizze
- Celkový čas 20 min
- 10 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 4 veľké huby portobello, odstránené stonky 
- 100 g listy mladého špenátu 
- 100 ml omáčka marinara 
- 100 g strúhaná mozzarella 
- 1 pl Talianske bylinky 
- 10 nakrájané cherry paradajky 
- 6 ks zelené olivy bez kôstok a nakrájané na plátky 
- 20 g strúhaný parmezán 
Príslušenstvo
- Plech na pečenie 
- Plech na pečenie 
- Plech na pečenie XL 
Príprava
Krok 1 /4
Umiestnite hlavičky húb do príslušenstva pre občerstvenie/ do plechu na pečenie so stopkami smerujúcimi nahor.
Krok 2 /4
Huby naplníme listami baby špenátu, marinara omáčkou a strúhanou mozzarellou. Na vrch položíme plátky cherry paradajok a olív a posypeme strúhaným parmezánom.
Krok 3 /4
Vložíme príslušenstvo do grilu OptiGrill. Zatvoríme veko a zapneme gril. Vyberieme Manuálny režim a oranžovú úroveň pečenia (250 °C) a stlačíme OK. Pečieme 10 minút alebo kým sa syr nerozpustí a náplň nie je na povrchu zlatohnedá.
Krok 4 /4
Pred podávaním ozdobíme nasekanou bazalkou.


