Enchiladas z mäkkého mletého hovädzieho mäsa
- Celkový čas 3 h 33 min
- 25 minPríprava 
- 3 h 8 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 0.5 Cibuľa 
- 0.5 kocka Červená paprika 
- 1 pl Neutrálny olej 
- 200 g Mleté hovädzie mäso 
- 1 pl Chilli korenie 
- 170 g Scedená, uvarená fazuľa 
- 50 g Paradajkový pretlak 
- 4 Pšeničné tortily 
- 200 g Hotová paradajková omáčka 
- 60 g Strúhaný čedar 
- Soľ, korenie 
Príprava
Krok 1 /8
Pridajte mäso, korenie a soľ. Smažte 3 minúty.
Krok 2 /8
Pridajte fazuľu a paradajkový pretlak. Naplňte tortilly a zrolujte ich. Do misky nalejte 100 g paradajkovej omáčky.
Krok 3 /8
Tortilly položte otvorom nadol. Pridajte zvyšok paradajkovej omáčky na vrch tortilly. Posypte čedarom.
Krok 4 /8
Pomalé varenie pri nízkej teplote.
Krok 5 /8
Podávajte horúce.
Krok 6 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 7 /8
V mixovacej nádobe zmiešajte tekutiny a aromatické korenie.
Krok 8 /8
Vložte mäso do sous-vide varného vrecka a pridajte zmes. Vložte vrecko do sous-vide pod uhlom. Uistite sa, že vrecká sú dobre utesnené.

