Steaky z bielej ryby v brokolicovej kruste
- Celkový čas 30 min
- 20 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (17)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová oceľ Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Tmavo šedá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Precision EY505815 Čierna Objavte celý sortiment Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 Filety tresky
75 g Krekry
20 g Parmezán
20 g Maslo
1 pl Citrón
Soľ a korenie
3 pl Petržlenová vňať
Citrón
Príprava
Krok 1 /5
Krekry dajte do uzatvárateľného vrecka a roztlačte ich pomocou valčeka na cesto. V miske zmiešajte rozdrobené krekry s parmezánom, rozpusteným maslom a citrónovou šťavou. Dochuťte soľou a korením.
Krok 2 /5
Na dosku v nádobe dajte filety tresky. Posypte rybu posýpkou. Začnite proces varenia.
Krok 3 /5
Dbajte na to, aby sa pokrm dobre prepiekol. Prepečenie môže závisieť od veľkosti kúskov. V prípade potreby predĺžte dobu pečenia o minútu, aby bolo možné mäso ľahko vidličkou odlúpnuť.
Krok 4 /5
Tresku posypte nasekanou petržlenovou vňaťou a citrónovou kôrou a podávajte s nechtíkom citróna.
Krok 5 /5
Podávajte s grilovanou špargľou a trochou strúhaného parmezánu.