Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Dokonalé čokoládové brownie

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 39 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    14 min
  • Chladenie
    15 min

Suroviny

6 os.

  • 120 g Tmavá čokoláda na varenie

  • 120 g Slané maslo

  • 3 Vajcia

  • 100 g Hnedý cukor

  • 1 čl Vanilkový extrakt

  • 110 g Múka na pečenie

  • 1 pl Kakao

  • 50 g Nasekané vlašské orechy

  • 50 g Čokoládové hoblinky

  • 20 g Vlašské orechy

  • 4 kopček Madagaskarská vanilková zmrzlina

  • Karamelová omáčka

Príslušenstvo

  • Hrnce a panvice Ingenio
    Hrnce a panvice Ingenio

Príprava

Krok 1 /6

Predhrejte rúru na 190°C.

Krok 2 /6

Vyložte 24 cm plech na pečenie papierom na pečenie. Môžete ho tiež vymazať maslom alebo sprejom na varenie.

Krok 3 /6

Pripravte brownie cesto. Čokoládu a kúsky masla vložte do misy. Pripravte si bain-marie. Dajte trochu vody do kastróla a priveďte ju do varu. Vložte misu do kastróla, keď je oheň vypnutý. Keď sa čokoláda a maslo začnú roztápať, miešajte pravidelne, kým čokoláda nebude úplne roztopená a hladká.

  • 120g Tmavá čokoláda na varenie
  • 120g Slané maslo

Krok 4 /6

V samostatnej miske zmiešajte vajcia, vanilkový extrakt a cukor. Šľahajte 2 minúty, kým nevznikne hladká zmes. Pridajte čokoládovú a maslovú zmes a šľahajte 1 minútu. To zabezpečí, že brownie budú mať popraskaný vrch. Stierkou vmiešajte múku a kakao, kým sa posledné zbytky múky nezapracujú do cesta. Pridajte kúsky vlašských orechov a jemne premiešajte.

  • 120g Tmavá čokoláda na varenie
  • 120g Slané maslo
  • 3 Vajcia
  • 100g Hnedý cukor
  • 1čl Vanilkový extrakt
  • 110g Múka na pečenie
  • 1pl Kakao
  • 50g Nasekané vlašské orechy

Krok 5 /6

Cesto rovnomerne rozotrite do formy a posypte vlašskými orechmi a čokoládovými hoblinkami. Dajte do rúry a odstráňte rukoväť Ingenio. Pečte 14 minút.

  • 50g Čokoládové hoblinky
  • 20g Vlašské orechy
  • Hrnce a panvice Ingenio

Krok 6 /6

Vyberte z rúry a nechajte odpočívať 15 minút, kým sa dôkladne dokončí pečenie. Podávajte s vanilkovou zmrzlinou a karamelovou omáčkou.

  • 4kopček Madagaskarská vanilková zmrzlina
  • Karamelová omáčka