Čokoládový krém Ganache
Tefal
Recept od Tefal

Čokoládový krém Ganache

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h 10 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    0 min
  • Chladenie
    1 h

Suroviny

8 os.

  • 290 g Horká čokoláda

  • 29 cl Smotany na šľahanie 18%

Príslušenstvo

  • Flex metla
    Flex metla

Príprava

Krok 1 /5

Pridajte kúsky čokolády do misy přístroja.

  • 290g Horká čokoláda

Krok 2 /5

V hrnci priveďte do varu smotanu.

  • 29cl Smotany na šľahanie 18%

Krok 3 /5

Pridajte horúcu smotanu do čokolády. Nechajte 1 minútu, aby sa začala rozpúšťať.

  • 290g Horká čokoláda
  • 29cl Smotany na šľahanie 18%

Krok 4 /5

Akonáhle sa čokoláda začne rozpúšťať, stlačte "Štart".

  • 290g Horká čokoláda
  • 29cl Smotany na šľahanie 18%
  • Flex metla

Krok 5 /5

Ganache je hotová, môžete ju použiť v inom recepte alebo ju uchovať v chladničke po dobu 3 hodín.