Čokoládový krém Ganache
- Celkový čas 1 h 10 min
- 10 min
Príprava - 0 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
8 os.
290 g Horká čokoláda
29 cl Smotany na šľahanie 18%
Príslušenstvo
Flex metla
Príprava
Krok 1 /5
Pridajte kúsky čokolády do misy přístroja.
Krok 2 /5
V hrnci priveďte do varu smotanu.
Krok 3 /5
Pridajte horúcu smotanu do čokolády. Nechajte 1 minútu, aby sa začala rozpúšťať.
Krok 4 /5
Akonáhle sa čokoláda začne rozpúšťať, stlačte "Štart".
Krok 5 /5
Ganache je hotová, môžete ju použiť v inom recepte alebo ju uchovať v chladničke po dobu 3 hodín.