Enchiladas z mäkkého mletého hovädzieho mäsa
- Celkový čas 3 h 33 min
- 25 min
Príprava - 3 h 8 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
0.5 Cibuľa
0.5 kocka Červená paprika
1 pl Neutrálny olej
200 g Mleté hovädzie mäso
1 pl Chilli korenie
170 g Scedená, uvarená fazuľa
50 g Paradajkový pretlak
4 Pšeničné tortily
200 g Hotová paradajková omáčka
60 g Strúhaný čedar
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /8
Pridajte mäso, korenie a soľ. Smažte 3 minúty.
Krok 2 /8
Pridajte fazuľu a paradajkový pretlak. Naplňte tortilly a zrolujte ich. Do misky nalejte 100 g paradajkovej omáčky.
Krok 3 /8
Tortilly položte otvorom nadol. Pridajte zvyšok paradajkovej omáčky na vrch tortilly. Posypte čedarom.
Krok 4 /8
Pomalé varenie pri nízkej teplote.
Krok 5 /8
Podávajte horúce.
Krok 6 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 7 /8
V mixovacej nádobe zmiešajte tekutiny a aromatické korenie.
Krok 8 /8
Vložte mäso do sous-vide varného vrecka a pridajte zmes. Vložte vrecko do sous-vide pod uhlom. Uistite sa, že vrecká sú dobre utesnené.