Jemné andalúzske gazpacho s mandľami a cesnakom
- Celkový čas 6 h 21 min
- 20 min
Príprava - 1 min
Varenie - 6 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
2 os.
60 g Blanšírované mandle
0.5 strúč. Cesnak
35 g Starý chlieb
8 cl Mlieko
8 cl Studená voda
2.5 cl Olivový olej
1 pl Ocot z červeného vína
20 g Čerstvé zelené hrozno
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Mandle, cesnak a chlieb vložíme do misky s mliekom a vodou a necháme ich namočené aspoň 2 hodiny. Niekoľko mandlí si odložíme na ozdobu.
Krok 3 /5
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc predchádzajúcou zmesou. Hrozno si necháme na ozdobu. Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /5
Necháme vychladnúť na 4 hodiny.
Krok 5 /5
Tesne pred podávaním ho ozdobíme kvapkou olivového oleja, niekoľkými mandľami a čerstvým zeleným hroznom.