Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Rizoto s artičokami a červeným pestom

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 21 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    6 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 300 g Carnaroli ryža

  • 90 g Cibule

  • 3 Ošúpaný strúčik cesnaku

  • 90 ml Biele víno

  • 600 ml Zeleninový vývar

  • 60 g Červené pesto

  • 300 g Marinované artičokové srdcia

  • 60 g Šľahačková smotana

  • 3 pl Parmezán

  • Soľ

Príprava

Krok 1 /6

Pripravíme si suroviny.

  • 300g Carnaroli ryža
  • 90g Cibule
  • 3 Ošúpaný strúčik cesnaku
  • 90ml Biele víno
  • 600ml Zeleninový vývar
  • 60g Červené pesto
  • 300g Marinované artičokové srdcia
  • 60g Šľahačková smotana
  • 3pl Parmezán

Krok 2 /6

Do hrnca pridáme 1 polievkovú lyžicu artičokovej marinády.

  • 300g Marinované artičokové srdcia

Krok 3 /6

V marináde uvaríme cibuľu a cesnak. Pridáme ryžu. Premiešame. Pridáme biele víno.

  • 300g Carnaroli ryža
  • 90g Cibule
  • 3 Ošúpaný strúčik cesnaku
  • 90ml Biele víno

Krok 4 /6

Keď sa biele víno vyparí, pridáme vývar a pesto. Dochutíme soľou a korením. Premiešame.

  • 600ml Zeleninový vývar
  • 60g Červené pesto

Krok 5 /6

Varíme pod tlakom.

Krok 6 /6

Premiešame. Pridáme smotanu a artičoky. Podávame s parmezánom.

  • 300g Marinované artičokové srdcia
  • 60g Šľahačková smotana
  • 3pl Parmezán