Kuracie filety s hríbmi a omáčkou z plesňového syra
- Celkový čas 35 min
- 20 minPríprava 
- 15 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
8 os.
- 800 g Pečiarky 
- 8 plátok Kura 
- 6 cl Olivový olej 
- Soľ, korenie 
- 6 vet. Tymián 
- 140 g Plesňový syr 
- 100 g Kyslá smotana 
Príprava
Krok 1 /2
Opláchneme hríby, odstránime spodok stonky a nakrájame na štvrtiny. Vložíme do spotrebiča grilovaciu dosku, potom navrch poukladáme kuracie filety a hríby. Pokvapkáme olejom, dochutíme soľou a korením a pridáme tymián. Nastavíme uvedený režim na 15 minút.
Krok 2 /2
Medzitým na malej panvici roztopíme syr na krém pri malom ohreve po dobu 5 minút. Kuracie filety podávame s hríbmi a krémom z plesňového syra.

