Vegánska majonéza s aquafabou
- Celkový čas 6 min
- 5 minPríprava 
- 1 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 20 cl Slnečnicový olej (alebo iný neutrálny olej) 
- 80 g Aquafaba (šťava z konzervy cíceru) 
- 3 pl Citrónová šťava 
- 75 g Dijonská horčica 
- Soľ a korenie 
Príslušenstvo
- Cestovná fľaša 400 ml 
- Cestovná fľaša 700 ml 
Príprava
Krok 1 /3
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc olejom.
Krok 2 /3
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 3 /3
Túto vegánsku majonézu si môžeme vychutnať s rôznymi jedlami, ako sú hranolky, vegánske hamburgery, surové zeleninové tyčinky (mrkva, zeler, uhorka), sendviče, šaláty alebo ju použiť ako základ pre iné omáčky a dresingy.



