Plnené huby s cesnakom a petržlenovou vňaťou
- Celkový čas 33 min
- 20 min
Príprava - 13 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (9)
Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Čierna Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Precision EY505815 Čierna Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Čierna Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Max EY245310 Tmavo zelená/Čierna Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
8 Šampiňóny
8 strúč. Strúčik cesnaku
0.5 trs Petržlenová vňať
80 g Mäkké maslo
8 cl Olivový olej
Soľ a čierne korenie
Príslušenstvo
Grilovacia mriežka
Príprava
Krok 1 /6
Umyte a odstráňte hlúbiky tak, aby ste nepoškodili klobúčiky. Klobúčiky vložte do misky spodnou stranou nahor.
Krok 2 /6
Ošúpte strúčiky cesnaku a pozbierajte lístky petržlenu.
Krok 3 /6
Hlúbiky, cesnak, petržlenovú vňať, maslo, olivový olej, soľ a korenie vložte do mixéra. Rozmixujte, aby ste získali plnku.
Krok 4 /6
Vnútro húb osoľte a naplňte plnkou.
Krok 5 /6
Huby vložte do spotrebiča vybaveného plechom. Začnite piecť.
Krok 6 /6
Keď sú huby uvarené, položte ich na servírovací tanier. Dobrú chuť!