Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Plnené huby s cesnakom a petržlenovou vňaťou

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 33 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    13 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 8 Šampiňóny

  • 8 strúč. Strúčik cesnaku

  • 0.5 trs Petržlenová vňať

  • 80 g Mäkké maslo

  • 8 cl Olivový olej

  • Soľ a čierne korenie

Príslušenstvo

  • Grilovacia mriežka
    Grilovacia mriežka

Príprava

Krok 1 /6

Umyte a odstráňte hlúbiky tak, aby ste nepoškodili klobúčiky. Klobúčiky vložte do misky spodnou stranou nahor.

  • 8 Šampiňóny

Krok 2 /6

Ošúpte strúčiky cesnaku a pozbierajte lístky petržlenu.

  • 8strúč. Strúčik cesnaku
  • 0.5trs Petržlenová vňať

Krok 3 /6

Hlúbiky, cesnak, petržlenovú vňať, maslo, olivový olej, soľ a korenie vložte do mixéra. Rozmixujte, aby ste získali plnku.

  • 80g Mäkké maslo
  • 8cl Olivový olej
  • Soľ a čierne korenie

Krok 4 /6

Vnútro húb osoľte a naplňte plnkou.

  • Soľ a čierne korenie

Krok 5 /6

Huby vložte do spotrebiča vybaveného plechom. Začnite piecť.

  • Grilovacia mriežka

Krok 6 /6

Keď sú huby uvarené, položte ich na servírovací tanier. Dobrú chuť!