Krevety Sous-vide s petržlenovou vňaťou
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
400 g Surové lúpané krevety
2 strúč. Nasekaný cesnak
2 pl Nasekaná čerstvá petržlenová vňať
50 g Maslo
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Parný kôš
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Krevety spolu s ostatnými prísadami položíme na rovnú plochu do vrecka na varenie sous-vide a dbáme na to, aby sa neprekrývali. Zmes vložíme do vrecka sous-vide. Uistíme sa, že sú vrecká dobre uzavreté. Vrecká v parnom koši dobre rozmiestnime.
Krok 3 /5
Do nádoby nalejeme 50 ml vody. Vrecká vložíme do parného koša.
Krok 4 /5
Varíme v ekologickom vákuovom režime.
Krok 5 /5
Vyberieme vrecko, otvoríme ho a podávame.