Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Krevety Sous-vide s petržlenovou vňaťou

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 45 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    30 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 400 g Surové lúpané krevety

  • 2 strúč. Nasekaný cesnak

  • 2 pl Nasekaná čerstvá petržlenová vňať

  • 50 g Maslo

  • Soľ, korenie

Príslušenstvo

  • Parný kôš
    Parný kôš

Príprava

Krok 1 /5

Pripravíme si suroviny.

  • 400g Surové lúpané krevety
  • 2strúč. Nasekaný cesnak
  • 2pl Nasekaná čerstvá petržlenová vňať
  • 50g Maslo
  • Soľ, korenie

Krok 2 /5

Krevety spolu s ostatnými prísadami položíme na rovnú plochu do vrecka na varenie sous-vide a dbáme na to, aby sa neprekrývali. Zmes vložíme do vrecka sous-vide. Uistíme sa, že sú vrecká dobre uzavreté. Vrecká v parnom koši dobre rozmiestnime.

  • 400g Surové lúpané krevety
  • 2strúč. Nasekaný cesnak
  • 2pl Nasekaná čerstvá petržlenová vňať
  • 50g Maslo
  • Soľ, korenie

Krok 3 /5

Do nádoby nalejeme 50 ml vody. Vrecká vložíme do parného koša.

  • Parný kôš

Krok 4 /5

Varíme v ekologickom vákuovom režime.

Krok 5 /5

Vyberieme vrecko, otvoríme ho a podávame.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
33 min

Plnené huby s cesnakom a petržlenovou vňaťou

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Plnené huby s cesnakom a petržlenovou vňaťou
Tefal
Tefal
30 min

Rebierko sous-vide s omáčkou chimichurri

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Rebierko sous-vide s omáčkou chimichurri
Tefal
Tefal
10 min

Grilované kráľovské krevety s cesnakom a petržlenovo-citrusovým maslom

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Grilované kráľovské krevety s cesnakom a petržlenovo-citrusovým maslom
Tefal
Tefal
45 min

Sous-vide treska s udon rezancami

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Sous-vide treska s udon rezancami
Tefal
Tefal
45 min

Sous-vide parsley prawns

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Sous-vide parsley prawns