Zdravá quinoa s cesnakom, petržlenovou vňaťou a hubami
- Celkový čas 30 min
- 10 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
2 strúč. Cesnak
2 Červená cibuľa
400 g Mixované huby
2 pl Petržlenová vňať
45 cl Voda
1 kocka Zeleninový vývar
1 pl Repkový olej
200 g Quinoa
Soľ, korenie
2 pl Strúhaný parmezán
Príslušenstvo
Rajnica Panvica
Príprava
Krok 1 /6
Ošúpte a nasekajte cesnak a cibuľu. Huby opláchnite a nakrájajte ich na plátky. Opláchnite a nasekajte petržlenovú vňať. V hrnci zohrejte vodu a rozpustite bujónovú kocku.
Krok 2 /6
Rozohrejte panvicu a počkajte, kým sa Tepelný signál úplne nezafarbí na červeno. V repkovom oleji opečte cibuľu a cesnak dohneda po dobu 5 minút.
Krok 3 /6
Pridajte quinoa a dobre premiešajte.
Krok 4 /6
Pridajte vývar do panvice. Varte 20 minút na miernom ohni.
Krok 5 /6
Pridajte huby a varte, kým sa vývar úplne nevstrebe, približne 15 minút.
Krok 6 /6
Dochucujte soľou a korením podľa chuti. Pridajte syr parmezán a petržlenovú vňať.