Mäso plnené syrom
- Celkový čas 25 min
- 15 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
2 os.
- 2 porc. Tavený syr 
- 200 g Mleté mäso na klobásy 
- 100 g Nasekané hovädzie mäso (alebo viac klobásového mäsa) 
- 0.5 Sladká alebo biela cibuľa nakrájaná na tenké plátky 
- 1 strúč. Ošúpaný a nasekaný strúčik cesnaku 
- 2 čl Kečup 
- 0.5 Umytá cuketa nakrájaná na kocky 
- 0.5 Malý umytý baklažán nakrájaný na kocky 
- 200 g Ošúpané umyté zemiaky nakrájané na kocky 
- Soľ 
- Olej 
Príprava
Krok 1 /12
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /12
Cukety umyte a nakrájajte.
Krok 3 /12
Umyte a nakrájajte baklažány.
Krok 4 /12
Ošúpte a nasekajte strúčik cesnaku.
Krok 5 /12
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 6 /12
Umyte, ošúpte a nakrájajte zemiaky.
Krok 7 /12
Zmiešajte obe mäsá a kečup. Urobte jednu veľkú mäsovú guľku na osobu a naplňte syrom.
Krok 8 /12
Do nádoby nalejte olej.
Krok 9 /12
Cibuľu opečte do mäkka. Polovicu zeleniny opečte do mäkka.
Krok 10 /12
Mäsové guľky dajte na vrch. Pridajte zvyšok zeleniny. Dochuťte.
Krok 11 /12
Doba varenia: 10 minút
Krok 12 /12
Servírujte.

