Vegánsky burger z grilovaných húb portobello
- Celkový čas 23 min
- 10 minPríprava 
- 13 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
2 os.
- 2 Malé huby portobello 
- 2 pl Pesto 
- 2 Vegánske burgerové žemle 
- 1 Avokádo 
- 0.5 Rajčina 
- 0.5 Červená cibuľa 
- 2 tenký plátok Vegánsky syr 
- Niekoľko listov šalátu 
- Soľ a korenie 
Príprava
Krok 1 /4
Umyjeme huby. Dochutíme soľou a korením. Huby vložíme do zariadenia s tanierom tak, aby neboli uložené na sebe. Začneme piecť.
Krok 2 /4
Keď je hotové, zalejeme huby polovicou pesta.
Krok 3 /4
Huby ihneď podávame v žemliach na hamburgery s avokádom, niekoľkými plátkami paradajok, červenou cibuľou, vegánskym syrom, listami šalátu a zvyšným pestom.
Krok 4 /4
Podávame s hranolčekmi zo sladkých zemiakov.

